У Львівській лікарні швидкої допомоги від коронавірусу одужали 32 лікарі

4076 0
Ще 19 медиків лікуються в стаціонарах.
Фото: Олег Самчук

Фото: Олег Самчук

32 медики Львівської лікарні швидкої допомоги одужали від коронавірусу. Про це повідомив директор лікарні Олег Самчук.

Читайте також: У Львові показник, який дозволить послабити карантин, перевищений удвічі

За його словами, лікарі вже повернулися до роботи в лікарні. Усього з початку карантину на Covid-19 захворіли 107 співробітників лікарні швидкої допомоги. Це 44 лікарі, 45 медсестер та 18 представників молодшого медперсоналу.

Водночас ще 19 медпрацівників, інфіковані коронавірусом, досі лікуються в Обласній інфекційній лікарні та 8-й міській лікарні. Усі вони у стані середньої тяжкості. Ще 56 зараз на амбулаторному лікуванні.

Олег Самчук каже, що в лікарні й надалі обмежені відвідування хворих, усім, хто заходить до лікарні, роблять температурний скринінг. Медпрацівники працюють у вахтовому режимі.

Усього з початку карантину на Covid-19 захворіли 107 співробітників лікарні швидкої допомоги. Це 44 лікарі, 45 медсестер та 18 представників молодшого медперсоналу.

Читайте також: Лабораторія Держпродспоживслужби на Львівщині почала робити ПЛР-тести на коронавірус

Додамо, що на Львівщині вже одужали 111 медиків із 372 інфікованих на коронавірус. Серед них: 140 – лікарів, 158 – середнього медперсоналу, 59 – молодшого та 15 – іншого персоналу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!