У львівській ратуші облаштують душ за 750 тис. грн

2277 0
Душ буде на першому поверсі, ним за картками зможуть користуватися лише працівники міськради.
Фото 24.tv

Фото 24.tv

У Львівській міській раді облаштують душові кабіни. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

ЛКП «Ратуша Сервіс» 12 травня уклало договір із ТОВ «БК Ера», яке має до 15 червня облаштувати душ за 753 тис. грн. Як ідеться в техзавданні, у Львівській міськраді буде дві кабінки, чоловіча і жіноча, з різними входами. Душ буде на першому поверсі, ним за картками зможуть користуватися лише працівники міськради.

Читайте також: Годинник львівської Ратуші зупинили на ремонт

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «БК Ера» займається будівництво приміщень, а його власником та керівником є киянин Роман Матушевський.

Нагадаємо, у будівлі ратуші ремонтують приміщення сесійної зали. Тут замінять усі інженерні мережі, встановлять нову систему опалення і кондиціонування, замінять меблі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!