У львівській школі збудують сонячну електростанцію за 1,19 млн грн

3352 0
Дахова сонячна електростанція в школі №68 буде збудована до кінця року.
Фото: ukurier.gov.ua

Фото: ukurier.gov.ua

Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти ЛМР 29 грудня уклав угоду з ПП «Арт-Енерго» про будівництво дахової сонячної електростанції за 1,19 млн грн. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, повідомляють «Наші гроші. Львів».

Дахову сонячну електростанцію зі 148 фотоелектричних модулів по 275 Вт, двох інверторів по 20 кВт та іншого обладнання збудують до кінця року у школі №68 на вулиці Дозвільній, 3. Загальна потужність електростанції складає 40,7 кВт, а отже, будівництво коштує 29 184 грн., або $1 040 за кВт за курсом на дату підписання договору.

Переможець тендеру подав документи на модулі JAP6-60-275/4BB/RE виробництва «Hefei JA Solar Technology Co., Ltd.» (Китай) та інвертори Conext CL 20000 E і 25000 E від «Schneider Electric» (Франція). Гарантійний строк роботи становить п’ять років.

Компанія «Арт-Енерго» із с. Сокільники Пустомитівського р-ну належить Руслану Волошину, керує нею Ярослав Бойко. Волошин також володіє ПП «Львівбудавтосервіс» сам та ПП «Двісті двадцять вольт» із Маркіяном Шв’яглою.

Нагадаємо, раніше виконком міської ради погодив компанії «Арт-Енерго» містобудівні умови для проектування сонячної електростанції на даху школи №68.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!