У Львівському аеропорту не працюють кондиціонери на повну потужність

2133 0
Полагодити систему охолодження у Львівському аеропорті обіцяють до кінця цього тижня.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

У Львівському аеропорту немає можливості вмикати систему кондиціонування на повну потужність. Усе через те, що під час будівництва нового терміналу не ввели в експлуатацію нову електропідстанцію. Також останній буревій вивів з ладу одну із систем охолодження, її зараз ремонтують. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіли у пресслужбі аеропорту «Львів».

«У зв’язку із недофінансуванням об’єктів до Євро-2012, ряд об’єктів не введено в експлуатацію, в тому числі електропідстанцію ПС 110/6 кВ, яка має забезпечувати безперебійне та незалежне електроживлення аеропорту. Тому, можливості вивести системи кондиціонування на повну потужність немає. Це створює дискомфорт у спекотні дні. Також проводяться ремонтні роботи існуючої холодильної установки, яка частково вийшла з ладу через нещодавню негоду», – йдеться у повідомленні.

Полагодити систему охолодження на летовищі обіцяють до кінця цього тижня.

Додамо, що новий термінал А збудували та відкрили у 2012 році. Тоді ж йому присвоїли ім’я Данила Галицького.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!