У Львівському екоцентрі народилось лошатко поні. Фото

3468 0
Поповнення в еколого-натуралістичному центрі відбулось і в родині пернатих — вилупився виводок з 9 каченят.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі 20 травня народилось лошатко, яке назвали Янеком. Про це розповів директор Еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович, - повідомляє прес-служба ЛМР.

«Пологи відбулись близько 11.00 год. Усе пройшло успішно й без ускладнень. Жереб’я їсть близько 60 разів на день і активно розвивається», — говорить він.

Читайте також: Погладь поні, погодуй козеня, пригорни кролика. Репортаж з екоцентру на Кубанській

Лошатко народилось в однієї з кобил поні, яку врятували взимку 2014 року з «ферми смерті» у Дрогобицькому районі. Тоді на фермі «Володар» у селі Лішня Дрогобицького району знайшли мертвими десять поні, двох лам, чотирьох страусів, двадцять овець, голубів, декоративних курей та фазанів. Тварини померли від голоду. Також там виявили кілька живих тварин, яких забрали до еколого-натуралістичного центру: чотирьох страусів, сімох овець, ламу та двох поні.

В еколого-натуралістичному центрі також вилупився виводок з 9 каченят. Працівники Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру запрошують всіх охочих відвідати їхні виставки й подивитись на екзотичних тварин, серед яких хамелеон, удав, баран, лама та інші. Адреса центру: вул. Кубанська, 12.

Фото Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру та прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!