У львівському фан-парку ЄВРО-2016 не показуватимуть матчі російської збірної

2108 0
У п’ятницю, 10 червня, о 15:00 год. на площі перед університетом ім. І. Франка розпочне роботу фан-парк Чемпіонату Європи з футболу 2016 року. Як зазначають організатори фан-парку, компанія «Львівські ярмарки», заради безпеки тут не транслюватимуть матчі ЄВРО, у яких бере участь збірна команда Росії із футболу.
фото: postpaper.com.ua

фото: postpaper.com.ua

«Це рекомендація силових структур, аби убезпечити усіх відвідувачів фан-парку. Знаємо, що таке ж рішення напередодні прийняли організатори фан-зони у Харкові», – розповіла арт-директор «Львівських ярмарків» Ольга Гренюх.

Також на входах до фан-зони відвідувачів перевірятимуть на наявність небезпечних предметів.

Нагадаємо, фан-парк на площі перед університетом ім. І. Франка працюватиме з 10 червня до 10 липня. На час фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу тут працюватиме фан-зона із великим екраном та вуличними меблями, гастрономічний ярмарок та спортивний майданчик для ігор у футбол, флорбол, квадрат та баскетбол на візках. У перервах між матчами спеціально запрошені гості та ветерани спорту обговорюватимуть ігри чемпіонату. Також організатори забезпечать трансфери до фан-парку бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі. Відтак, локація облаштують для максимального комфорту людей із обмеженими фізичними можливостями.

Із графіком роботи фан-парку ЄВРО-2016 можна ознайомитися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!