У львівському ОХМАТДИТі відремонтували приймальне відділення. Фото

5852 0
На ремонт відділення витратили понад 2 млн гривень.
Фото: Мар’яна Возниця / Facebook

Фото: Мар’яна Возниця / Facebook

У Львівській обласній клінічній дитячій лікарні «Охматдит» завершили ремонт приймального відділення, який тривав понад рік. 

«Сьогодні після капітального ремонту відкрили приймальне відділення дитячої лікарні. Тепер у відділенні облаштували заїзди для каталок та крісел, є прямий заїзд до ліфта», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv керівниця Львівської обласної клінічної дитячої лікарні «Охматдит» Мар’яна Возниця. 

За її словами, що року у лікарні госпіталізують майже 16 тисяч пацієнтів, ще стільки ж звертаються по допомогу, але лікуються вдома. 

«Тепер лікарня зможе приймати більше пацієнтів, оскільки ми облаштували більше оглядових кабінетів», – уточнила Мар’яна Возниця. 

Вартість ремонту становить близько 2,3 млн гривень. 2 млн виділили з перерахування субвенцій, а ще 300 тисяч – зібрали завдяки благодійникам, за які придбали меблі та комп’ютерне устаткування. Нове відділення почало приймати пацієнтів із 26 вересня, наступного дня після відкриття.

Ольга Гуцол

Фото Мар’яни Возниці / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!