У Львівському перинатальному центрі виходили 700-грамове немовля

3436 0
Хлопчик народився на 25 тижні у критичному стані.
фото: львівський обласний клінічний перинатальний центр

фото: львівський обласний клінічний перинатальний центр

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, що народився на 25 тижні вагітності глибоко недоношеним у критичному стані. Його зріст був 34 см, а вага 700 грамів. Про це повідомили у пресслужбі медичного закладу.

У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених провів 31 добу. Із першого дня від народження з мамою та дитиною працювала команда фахівців перинатального центру. Зокрема, спеціалісти допомагали жінці налагоджувати процес лактації, що, на думку фахівців, стало одним із ключових етапів на шляху до успішного результату.

Читайте також: Про міграцію, або Чи повернуться українські жінки та діти додому

Хлопчик суттєво збільшив свою вагу до 2 070 грам та виріс до 41 см. А на 79-й день після народження хлопчика вже виписали з медзакладу.

Нагадаємо, що 1 червня у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі відкрили нове відділення медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей, де працює команда фахівців з ранньої діагностики і терапевтичного супроводу. Метою роботи є раннє виявлення патології розвитку і своєчасне надання допомоги, а саме сприяння гармонійному розвитку дитини та мінімізація виникнення ускладнень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!