У «Панській Чарці» заявляють: відвідувачі отруїлися не їхніми стравами

2316 0
Львівський ресторан, де на весіллі отруїлися п'ятеро людей, запевняє, що всі страви на кухні готувалися за санітарними нормами.
фото: eatsmart.ua

фото: eatsmart.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv в ресторані «Панська Чарка», де 14-го жовтня на весіллі отруїлися гості, замовник бенкету звернувся до адміністрації закладу з проханням включити в меню страви власного приготування.

У ресторані зазначають, що на урочистій події було 30 людей. 13-го жовтня замовник попросив адміністрацію закладу включити в меню страви власного приготування: кремове солодке, пляцки в асортименті, торти, фрукти та алкоголь. Також замовник в розписці заявив, що не має жодних скарг до закладу «Панська Чарка».

Читайте також: Маленький львів’янин потребує термінової допомоги. Як долучитися

Нагадаємо, гостей ресторану віком від 18 до 25 років госпітізували з попереднім діагнозом харчова токсикоіфекція, гостра кишкова інфекція. За інформацією прес-служби ЛМР, станом на 18 жовтня за допомогою звернулися вже 12 осіб, які харчувалися в ресторані в різні дні, 11 з них перебувають на стаціонарному лікуванні.

Адміністрація запевняє, що «всі страви в «Панській Чарці» готувалися відповідно до санітарно-епідеміологічних норм, які перевіряються в ресторані на постійних умовах». Наразі в ресторані проводять всі необхідні заходи перевірки. Як йдеться у сюжеті ТСН, отруїлися наречені та троє їхніх гостей. Претензій до закладу вони не мають і припускають, що отруїлися домашньою випічкою. Усі зразки їжі віддали на аналіз.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!