Із львівських дитсадків вилучили понад 200 кг фальсифікованого масла

2083 0
Партію постачали ще у 20 садочків Галицького району.
Фото: 20 хвилин

Фото: 20 хвилин

Із львівських дитсадків вилучили понад 200 кг фальсифікованого масла. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Держпродспоживслужбі Львівської області.

Службовці прийшли з плановою перевіркою у ясла-садок №33, де відібрали на пробу вершкове селянське масло 72,6% жирності виробництва ДП «Старокостянтинівський молочний завод» та відправили у Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації. З’ясувалося, що масло містить рослинні жири і мало б продаватись як спред. 

Заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Ростислав Волошин уточнив Tvoemisto.tv, що цю партію постачали ще у 20 садочків Галицького району. Після перевірки всю партію – понад 200 кг – вилучили. Масло у садочки постачало ПП «Товарна База».

Крім цього, Держпродспоживслужба у Львівській направила у Хмельницьку область, де й розташований маслозавод, звернення про перевірку виробника. Крім цього, управлінню освіти надалі не рекомендуватимуть купувати масло у цього виробника.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!