У львівських трамваях скасували службу контролю

15961 4
Від сьогодні, 25 травня, у межах реорганізації ЛМКП «Львівелектротранс» ліквідували службу контролю.
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

Про це в коментарі «Вголосу» розповів директор ЛМКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

«Із завтрашнього числа (середи, 25 травня, - Ред) службу контролю ліквідовано. Відбувається реорганізація підприємства», – розповів директор ЛМКП «Львівелектротранс». 

За словами Михайла Сидоренка, окрім служби контролю, жодних підрозділів ліквідовувати наразі не будуть. Загалом під скоречення потрапило 30 осіб.

«Будемо нарощувати кількість працівників технічної служби, яка займається обслуговуванням та ремонтом техніки», – розповів Михайло Сидорович.

Також директор ЛМКП «Львівелектротранс» розповів, що нещодавно відбувся круглий стіл із громадськими організаціями, муніципальною дружиною та поліцією, де обговорили можливість проведення ними контролю в електротранспорті. Крім того, за словами Михайла Сидоровича, до контролю залучатимуть працівників ЛМКП «Львівелектротранс».

«Деякі контролери впродовж цілого дня не знаходили жодного пасажира без квитка, а безбілетний проїзд для нас сьогодні є глобальною проблемою», – обурюється чиновник.

Опублікувала Мар’яна Федина

25 Травня, 2016 14:28
Андрей Умникам которые смотрят как другие компостируют билеты и не видят этого - вы не задумывались что есть ещё карточки абонементные?
25 Травня, 2016 14:28
Андрей Умникам которые смотрят как другие компостируют билеты и не видят этого - вы не задумывались что есть ещё карточки абонементные?
25 Травня, 2016 10:31
Андрій Правильно що вони розформували їх. Oт тільки вони ймовірно знаходили безбілетників та не штрафували їх а брали гроші (меньше штрафу) собі в кишеню та закривали очі на їхнє порушення замість того щоб по нормальному виписати штраф.
25 Травня, 2016 09:47
АрТур Бо хреново шукали. Я їжджу трамваєм кожного дня. Зі мною на вулиці К.Ольги (Аквапарк) сідає величезна купа пасажирів. Компостують квиток не більше половини. Так що в шию женіть тих контролерів!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!