У Львові 9 музеїв безкоштовно запрошують на вихідні з сім’єю

3853 0
У суботу та неділю 16-17 серпня цікаву пропозицію для сімей пропонують дев’ять музеїв Львова. Проект розпочався 1 червня і триватиме до 28 грудня. Він передбачає безкоштовний вхід та екскурсію/майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня для батьків з дітьми, що сприяє розвитку сімейного туризму у Львові, згуртуванню членів сім’ї, що допоможе відкривати щось нове одне в одному, налагодити контакт, глибше дізнатися про інтереси як дітей, так і батьків.

Цього тижня свою програму пропонують такі музеї, інформує прес-служба Львівської міськради:

Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського. Філія Національного музею імені Андрея Шептицького. (м. Львів, вул. Листопадового Чину, 11)

 У неділю (17 серпня) на 15:00 год. запрошуються сім’ї з дітьми  на безкоштовний майстер-клас «Мистецтво кольорової аплікації». (З собою прохання  мати кольоровий папір та ножиці).

Музей етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України (м. Львів, проспект Свободи, 15).

У неділю 17 серпня з 11:00 до 12:00 для сімей з дітьми пропонується безкоштовне відвідування музею.

Музей вишитих ікон та образів о. д-ра Дмитра Блажейовського.(м. Львів, вул. Чорновола, 2а).

У неділю 17 серпня у музеї пропонується безкоштовні відвідування та екскурсія  для сімей.

Національний музей-меморіал пам'яті жертв окупаційних режимів "Тюрма на Лонцького".(м. Львів, вул. С. Бандери, 1)

У суботу 16 серпня та неділю 17 серпня у музеї пропонуються безкоштовні відвідування та екскурсія  для сімей.  Вікова категорія - від 12 років.

Музей народної архітектури та побуту (м. Львів. вул. Чернеча Гора, 1)

У суботу та неділю (16-17 серпня) у школі с. Бусовисько проводитиметься безкоштовний майстер-клас «Лялька мотанка» та «Навики бісероплетіння», майстер-клас з ковальства. У хату Синевирська Поляна запрошуються батьки з дітьми на демонстрацію традиційної випічки хлібу та пташок. Максимальна кількість учасників – 15 осіб. Вхід платний.

Інтерактивний музей «Таємна аптека» (м. Львів, пл. Соборна, 1)

У неділю 17 серпня  для дітей з батьками о 12:00 год. пропонується безкоштовна екскурсія. (Максимальна кількість учасників – 26 осіб). Вхід платний.

Центр міської історії (вул. Академіка Богомольця, 6)

Запрошуються батьки з дітьми для огляду стендових та історичних виставок. У суботу та неділю (16-17 серпня) запрошуються на безкоштовні екскурсії сім’ї з дітьми. Так, з 11 червня до кінця жовтня 2014 року в Центрі міської історії триває виставка "Минуле у "цифрі": місто, історія та цифрові технології".

Музей-заповідник  «Личаківське кладовище», вул. Мечникова, 33.

 У неділю 17 серпня  на 12:00 год. для дітей  та їх батьків проводиться безкоштовна тематична екскурсія. (Група дітей не більше 50 чол.). Вхід платний.

Музей ідей (вул. Валова, 18а.)

Оцінити різноманітні митецькі ідеї та проекти  сім’я зможе відвідавши музей, який пропонує безкоштовний вхід для бітьків з дітьми. Музей працює без вихідних з 11:00 до 19:00.

Вікова категорія дітей – до 16 років.

З метою уникнення великого завантаження музею відвідувачами під час візиту, прохання попередньо зателефонувати або зареєструватись на сайті музею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!