Біля парку Погулянка планують побудувати житловий комплекс. Візуалізація

4142 0
Власником фірми, яка хоче будувати житло, є голова Львівської обласної організації партії «Наша Україна» Олексій Луців.
візуалізація надана ЛМР

візуалізація надана ЛМР

Виконавчий комітет ЛМР погодив містобудівні умови та обмеження для проектування будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків на вул. Жасминова, 5 поблизу парку Погулянка у Львові.

Майбутня будова займе ділянку площею 0,46 га. Згідно з цільовим призначенням, ця земля належить до зон житлової та громадської забудови. Максимальна висота будинків не перевищуватиме 34 метри. Будівництво здійснюватиме ТзОВ «Аскело».

Читайте також: У Львові затвердили будівництво спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

Згідно з даними системи Youcontrol, власниками цієї компанії є Олексій та Ольга Луців. Основним видом діяльності ТзОВ «Аскело» є будівництво житлових та нежитлових будинків.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

Олексій Луців був депутатом Львівської міської ради 6-го скликання. Він очолює Львівську обласну організацію політичної партії «Наша Україна» та є керівником Львівської обласної організації федерації бадмінтону України. Також він є власником будівельної фірми «Галбуд».

Нагадаємо, сьогодні, 22 червня, виконавчий комітет ЛМР затвердив детальний план території поблизу парку культури, де планують побудувати 4-поверховий готель.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!