У Львові через несправність не приземлився літак. Оновлено

6045 0
Сьогодні, 10 листопада, літак із Варшави, що мав приземлитися у львівському аеропорту о 14:55, не здійснив посадку через проблему з гідравлікою. Відтак, повернувся до Польщі. За останніми повідомленнями, пасажири літака успішно повернулися до Львова.
фото: wing.com.ua

фото: wing.com.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv пасажири літака рейсу Варшава-Львів, уже над міським аеропортом пілот авіакомпанії «LOT» оголосив, що бачить проблему з гідравлікою і не буде ризикувати. 

Читайте також: Чи літатимуть зі Львова лоукостери Wizz Air та Ryanair. 5 тез директора аеропорту

Літак з пасажирами повернувся до Варшави, де вони успішно приземлились. Авіакомпанія пообіцяла пересадити людей на інший літак. За останніми новинами, пасажири змінили літак у Польщі й нещодавно повернулися до Львова без труднощів.

Нагадаємо, як повідомила Тетяна Романовська, очільниця львівського аеропорта, у 2017 році  до Львова почнуть літати 5 іноземних авіакомпаній. В основному це компанії, які раніше вже літали сюди, але припинили польоти через кризу. Але є і нові, наприклад Ryanair. Найближча країна, звідки Ryanair виконує свої рейси, – Польща. Авіаквитки можна придбати за ціною від 3 євро. 

Читайте також: Як дешево подорожувати світом. 5 порад

Додамо, що Львів зараз веде перемовини з угорською компанією Wizz Air, яка є одним із найпопулярніших лоукостерів. Компанія працювала у Львові з 2008 року, але з часом покинула ринок. Запровадження рейсів очікують до весни 2017 року.  

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!