У Львові дали початок будівництву першого підземного паркінгу

3706 1
На наземній частині паркінгу облаштують громадський простір зі сквером.
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

ЛКП «Львівавтодор» отримав дозвіл на виготовлення документації щодо підземного паркінгу на площі Перушевича. Відповідне рішення затвердили на сесії міської ради сьогодні, 25 січня, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Як повідомив новий очільник ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський під час дискусії «Розвиток районів Львова: як зміниться центр міста», інвестиційний конкурс для цієї ділянки планують оголосити в середині 2018-го року

Читайте також: Віллу на Уласа Самчука хочуть перетворити на готель

Нагадаємо, раніше виконком Львівської міської ради затвердив детальний план території, обмеженої вулицями Шота Руставелі, Зеленою та площею Петрушевича. Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, над паркінгом на 300 авто планують влаштувати громадський простір. Також у процесі підготовки документації відмовилися від ідеї провести дорогу, тому що вона перетворювала сквер на острівець.

Загалом у центрі Львова планують збудувати щонайменше два підземні паркінги. Під ще один підземний паркінг розглядають територію перед університетом імені Івана Франка. Розглядається також ідея спорудження підземного паркінгу біля головного залізничного вокзалу на Двірцевій площі.

 


Читайте також:
13 Лютого, 2018 19:13
Ростислав [***]://[***].viralvideo.pt/ve-o-que-acontece-com-as-arvores-na-australia/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!