У Львові дали старт будівництву малого транспортного кільця

8581 1
Замовником проекту та будівництва визначено ЛКП «Львівавтодор».

Виконком Львівської міської ради на сьогоднішньому засіданні надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування та будівництво малого транспортного кільця у центрі Львова та підземного багаторівневого паркінгу з реконструкцією скверу на площі імені Євгена Петрушевича, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Читайте також: Півжиття в заторах. Як зробити центр Львова вільним для проїзду

Крім того, «Львівавтодор» став змовником будівництво та ремонт трьох доріг:

  • від Північної до Конюшинної у промзоні «Сигнівка»;
  • від вулиці Богдана Хмельницького до Кукурудзяної;
  • реконструкція вулиці Чернівецької від Городоцької до площі Двірцевої.

Видатки на реалізацію проектів повинен передбачити департамент економічного розвитку за рахунок бюджету розвитку міського бюджету Львова.

Нагадаємо, у Львівській міській раді розробили концепцію малого транспортного кільця, втілення якої повинно розвантажити рух транспорту в центральній частині Львова, а прилеглі вулиці зробити пішохідними.


Читайте також:
17 Лютого, 2018 12:23
Богдан Зверніть увагу на фразу:-«Будівництво малого транспортного кільця», а тепер подивіться на схему, що там будується? Понавтикують знаків, щоб ускладнити рух автомобілів. Почніть реально будувати автодороги в місті, а потім обмежуйте рух!
Чому львів‘яни так не лю[***] Іститут розвитку міста? Та тому, що він не будує! Він ОПТИМІЗОВУЄ, причім так, що нікому від цього не легше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!