У Львові для почитання виставлять мощі святого Івана Павла ІІ

3873 0
З нагоди 15-ої річниці візиту Папи Івана Павла ІІ до Львова, у суботу, 25 червня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові (проспект Червоної Калини, 70), буде можливість помолитися біля часточки мощей св. Івана Павла ІІ.

Святиню привезуть з Кракова, з благословення кардинала Станіслава Дзівіша, багатолітнього особистого секретаря Папи Івана Павла ІІ, і виставлять для почитання під час вечірні, о 19.00 год., повідомляє Духовна велич Львова.

«Тіло людини залишається храмом Духа Святого. Через почитання часточки мощей св. Папи ми зможемо бути поруч з людиною, яка була духовно наближена до Господа і вела нас дорогою істини. Крім того, ми будемо вчитися з його навчань, його слова і просити в нього ласки любити Бога так, як він це робив. Іван Павло ІІ закликав не боятися. Зокрема не боятися бути святими, змагатися за правду. Це єдиний шлях, яким має йти християнин», - зазначає о. Орест Фредина, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Наступного дня, у неділю, 26 червня, об 11.00 год. у храмі Різдва пресвятої Богородиці, що на Сихові, розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Венедикт.

У межах святкування на площі перед храмом покажуть фільми, присвячені святому Папі та його візиту до України (відеокатехеза). Також передбачена загальнорозважальна програма для дітей. 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!