Після АТО. У Львові відкриють Центр психічного здоров’я

3796 0
У Львові при Шпиталі імені Андрея Шептицького відкриють Центр психічного здоров’я. Про це повідомив директор Шпиталю ім. Андрея Шептицького отець Андрій Логін.
www.mambakaramba.com

www.mambakaramba.com

"Скоро ми відкриваємо окремий проект для військових, для постраждалих на Майдані, для родичів загиблих – Центр психічного здоров’я. У нашому Шпиталі ми надаватимемо всесторонню опіку військовим. Переконаний, що сьогоднішня наша ініціатива відкриває нові можливості для об’єднання зусиль багатьох інших організацій, волонтерських структур, які сьогодні також надають допомогу. Це своєрідне запрошення до співпраці», - наголосив Андрій Логін.
 
Як інформувало tvoemisto.tv, відтепер шпиталь ім. Андрея Шептицького прийматиме постраждалих у зоні АТО. Це стало ло можливим завдяки Фундації Духовного Відродження, яка надала фінансову підтримку, а також мережі аптек «D.S.», яка надає  дисконтну картку на купівлю ліків для тих військових, які потребуватимуть довготривалого лікування.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!