У Львові до серпня дозволили проїзд приватного транспорту площею святого Юра

3109 0
Сьогодні, 20 квітня, у Львові на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міської ради прийняли рішення дозволити проїзд приватного транспорту у напрямку від центру міста до вулиці Степана Бандери. Як розповів Tvoemisto.tv спеціаліст управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Костянтин Баранюк, така схема руху діятиме у тестовому режимі до серпня цього року.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Як розповів Костянтин Баранюк, рух для приватного транспорту відкриють у напрямку від центру: від вулиці Листопадового чину до вулиці Митрополита Андрея. «Зараз потрібно в адміністрації замовити відповідні знаки. Не це піде від 2 тижнів до місяця часу», –  додав спеціаліст управління транспорту та зв’язку.

«У серпні ми вже проаналізуємо, чи має позитивні наслідки це рішення. Також тоді будемо визначати місця розташування зупинок громадського транспорту біля скверу, а поки встановимо тимчасові», – додав Костянтин Баранюк.

Нагадаємо, перша в історії Львова електронна петиція була ініційована і підписана львів’янами в рекордний термін. Стосувалась вона саме вимоги дозволити проїзд приватного транспорту через площу Святого Юра та вул. Устияновича.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!