У Львові дозволили приватизувати цирк та ще два десятки держпідприємств

7377 3
Перелік підприємств, що підлягають приватизації протягом 2017-2020 років оприлюднило на своєму сайті Міністерство економічного розвитку і торгівлі.
Богдан Петренко

Богдан Петренко

Документ є однією зі складових стратегічного бачення управління державними підприємствами, що оприлюднено на сайті міністерства 10-го липня цього року. 
 
Крім Львівського цирку, під приватизацію планують передати ще з десяток державних цирків, зокрема, Дніпропетровський, Запорізький, Одеський, Криворізький, Харківський та Національний. 
 
Львівських підприємств загалом на приватизацію віднесено близько двадцяти. Серед них «Львіввугілля» з його шістьма шахтами, ПАТ «Львівська вугільна компанія», Львівський державний ювелірний завод, проектні інститути «Містопроект» та «Львівдіпрокомунбуд» та інші установи. 
 
Згідно з цим передіком, загалом приватизації підлягають 894 із 3444 існуючих держпідприємств. Решта підприємств будуть ліквідовані або передані в концессію.
 
У державній власності рекоменодовано залишити майже чотириста підприємств. Серед таких зокрема Театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, «Арена Львів», Бронетанковий завод. 
 
«Розроблена концепція є основою подальшого реформування сфери управління державною власністю та одним із зобов’язань, які Україна взяла на себе в рамках домовленостей із Міжнародним валютним фондом», — повідомили в міністерстві.

Читайте також:
23 Липня, 2017 14:18
львів у львові нажаль хворий на голову Мер
23 Липня, 2017 11:58
Норика І це з себе скидає наша влада. Коли цирк був зверхприбутковим, то не відмовлялися від нього, а от тепер- кидають. Нічого доброго не принесе це. Але ЩО і КОМУ можна сказати? Все надаремно...
22 Липня, 2017 19:22
666 ... нарешті дозволили ... а от коли цирк треба було ремонтувати після пожежі , а територію навколо взагалі повністю реконструювати , то цирк ніякій приватизації не підлягав ... все по схемі приватбанка ... вєрной дорогой ідётє , товаріщі ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!