Біля залізничного вокзалу у Львові горить локомотивне депо. Фото. Доповнено

35713 0
Причини загоряння поки невідомі.
Фото: Святослав Шаповалов/Facebook

Фото: Святослав Шаповалов/Facebook

Сьогодні, 28 червня, близько 17-ї години сталась пожежа на вул. Таллінській, 1. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

За цією адресою розташоване локомотивне депо ТЧ-1 Львів-Захід. Розташоване воно за будівлею головного залізничного вокзалу.

На місце події виїхали підрозділи ГУ ДСНС. Причина загоряння наразі невідома. Деякі користувачі Facebook говорять, що це вже друга пожежа в депо за місяць.

У прес-службі рятувальників близько 18:00 повідомили, що площа пожежі становить 500 кв. м. На місці події працюють 17 спецавтомобілів. Інформації про постраждалих немає. Також нікого не евакуйовували, працівники залишили приміщення депо самостійно. Горить покрівля у ремонтному цеху.

Пізніше у ГУ ДСНС Львівщини уточнили, що площа пожежі сягає 1000 кв. м. Рух поїздів не припинявся, загрози для головного залізничного вокзалу та інших будинків немає.

О 19:28 пожежу локалізували. До роботи залучили 119 рятувальників і о 21:30 пожежу ліквідували.

Фото: Ігор Зінкевич/Варта-1

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!