У Львові говоритимуть про силу слова «Так»

2208 0
Учасники зустрічі почують історії відомих львів’ян.
фото організаторів

фото організаторів

19 липня платформа сторітелінгу «Час історій з Іриною Снітинською» запрошує долучитись до дискусії на тему «Завжди кажи «ТАК». Про це повідомляють організатори.

Промовці говоритимуть про історії, коли сказали «Так» собі, світові, змінам у житті, мріям, обставинам, приємним і не дуже, або не сказали, і що з цього вийшло.

Ви почуєте історії першого львів’янина, який підкорив Еверест Романа Городечного, бізнес-тренера Людмили Калабухи, господині ресторану «Гридниця» Ярослави Павлюковець, біогенетика Тараса Суходольського, головного лікаря Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАДИТ» Мар’яни Возниці, одного з відновлювачів Пласту Богдана Гасюка, блогера Леоніда Мартинчика.

Читайте також: 10 відомих українців про успіх і те, як його досягнути

За словами засновниці проекту Ірини Снітинської, історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем.

Організатори запрошують провести вечір у колі друзів, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця. Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26). Початок о 19:00. Квитки можна придбати тут.

Довідка

«Час історій» – це, платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Щоразу – актуальні теми та цікаві герої.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!