У Львові хочуть, аби 2016-й проголосили роком Франка

2723 0
Львівська обласна державна адміністрація звернулася до Президента України Петра Порошенка із пропозицією щодо проголошення 2016-го ювілейним роком Івана Франка.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

«Враховуючи значний внесок у розвиток української державності та культури, з метою гідного вшанування великого сина українського народу, письменника, літературного критика, громадського та політичного діяча та з нагоди відзначення 160-ої річниці з дня народження та 100-річчя з дня смерті, Львівська ОДА просить проголосити 2016 рік ювілейним роком Івана Франка", - йдеться у зверненні.

Для належної підготовки урочистостей та формування переліку заходів, в ОДА пропонують створити національний та обласні організаційні комітети з відзначення року Івана Франка.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!