У Львові хочуть створити нову паркову зону. Візуалізація

3365 4
На вул. Володимира Великого хочуть створити відпочинкову зону, комфортну вдень та вночі.
Фото: lviv.pb.org.ua

Фото: lviv.pb.org.ua

У Львові планують створити паркову зону на вул. Володимира Великого, 40,42,44,46, щоб поліпшити благоустрій біля житлових будинків. Про це повідомляється на сайті громадських проектів Львова.

Парк матиме назву "Чарівність дня та магія ночі". Та наразі проект знаходиться на стадії розгляду. 

Автори ідеї розповідають, що паркова зона буде призначена для відпочинку молоді, дітей, людей похилого віку та з інвалідністю. Для цього встановлять лавки і квітники (один з яких у формі фонтану), зроблять доріжки з бруківки із заїздами для людей з інвалідністю. Також у парку засіють газон, який не треба стригти, і на ньому зможуть гратися діти. Всі посаджені дерева планують залишити. 

Також автори зазначають, що у новій відпочинковій зоні буде комфортно удень та вночі. В проекті йдеться, що у парку встановлять додаткове вуличне освітлення, підсвітку фонтану з квітів, а також пофарбують люмінісцентною різнокольоровою фарбою бордюри тротуарів і виступаючі елементи фонтану та квітників. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: lviv.pb.org.ua

Читайте також:
30 Серпня, 2017 11:48
- Черговий бидлотюнiнг.Ще бракує Matki Boskiej.
30 Серпня, 2017 09:37
5413 Частково вибачаюсь за попередній коментар! З візуалізації не зрозуміло розташування ділянки. Спортивної площадки там не має, але сучасного бачення в проекті не бачу.
29 Серпня, 2017 15:08
5413 Сумно, коли далекі від архітекрури люди беруться за проєктування ... Зовсім не враховані потреби дітей та підлітків. Для висунення такого проекту необхідна спільна думка мешканців довколішніх будинків. Ви опитували ? Замість спортивного майданчика (хоча і примітивного ) зробити псевдо фонтани та доріжки з лавками ? Не розроблені малі форми , ні одного цікавого елемента.
29 Серпня, 2017 14:48
111 Який примітив!Забрати дитячу площадку заради пари клумб і лавочок, а дітям бавитись просто на траві. Зовсім не продумана концепція, жахлива візуалізіція проекту!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!