У Львові випустять комікс про Сихів. Фото. Відео

2660 0
Перша частина пригодницького коміксу "Троє проти зла" розповідає про підлітків, телепорт, злих демонів та Сихів.
Фото: biggggidea.com

Фото: biggggidea.com

На сайті спільнокошту з'явився проект пригодницького коміксу про Сихів. У сюжеті розповідається про викрадення злими демонами дев'ятикласника Ромка, друга Антона та Ореста. Після цього демони втікають через телепорт у паралельний всесвіт.

Цей світ, який створили на основі українських казок та міфології, живе за своїми правилами, має своїх жителів і свій коловорот подій.

Комікс створювали на домашньому комп'ютері один рік. Перша частина трилогії матиме 130 кольорових сторінок.

"В наш час на ринку є дуже мало підліткових мальованих історій на українській мові та й взагалі мальованих історій. Тому ми й вигадали легку, сатиричну та сповнену неймовірних пригод історію, яка зможе  зацікавити та привернути увагу до жанру українських мальований історій.
Так  читачі зможуть відкрити для себе велику кількість  українських коміксів, котрі зараз активно видаються в Україні", – розповідають автори коміксу.

Історію планують перекласти на інші мови та продавати за кордоном. В основі коміксу лежать українські казки і міфологія. Вони поєднані з популярним жанром і, як стверджують автори коміксу, це дозволить іноземцям дізнатись про побут і традиції Українців.

Комікс уже майже намальований, і його автори мають неповну суму для друку. Гроші потрібні, щоб доповнити бюджет на друк у 1000 примірників. Зараз залишилось зібрати 8045 гривень.


Видаватись комікс буде як незалежне видання, наразі вибрали поліграфію. Він буде продаватися в магазинах коміксів та книгарнях.  Випустити в друк комікс планують до кінця осені 2017-го року.

Після друку першої частини трилогії автори одразу приступлять до створення наступної.

Щоб підтримати проект потрібно перейти за посиланням.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!