У Львові Інспекція держархбудконтролю припинила будівництво багатоповерхівки

4402 1
Через порушення законодавства припинили будівництво багатоповерхівок та трансформаторної підстанції на вулиці Угорській, 14.
Фото: curata.com

Фото: curata.com

Інспекція держархбудконтролю провела низку перевірок щодо будівництва багатоповерхівок та трансформаторної підстанції на вул. Угорській, 14. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

Спеціалісти виявили містобудівні порушення, що призвело до скасування декларації про початок будівельних робіт та складення протоколів про відповідні правопорушення.

Серед основних порушень законодавства:

відсутність права власності або користування земельною ділянкою, на якій знаходяться об’єкти будівництва;

наявний проріз у перекритті між 10 та 11 поверхами, що передбачає об’єднання технічного (11-го) поверху з житловою квартирою на 10 поверсі. Згідно з наданою документацією, 2-рівневі квартири проектом не перебачено.

Відтак, забудовника зобов’язали усунути виявлені порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності та зупинити виконання будівельних робіт на вищезгаданих об’єктах будівництва.

Додамо, що, за інформацією Інспекції, замовником виконання робіт є ТзОВ «Девелоперська компанія «Мальви».

Читайте також: У Львові на території стадіону «Сільмаш» збудують сучасний спорткомплекс

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
15 Листопада, 2016 01:47
Галина Доброго Дня!
Надайте, будь-ласка, джерела з яких подана інформація
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!