У Львові каналізують ще одну вулицю

2370 0
Завершити роботу планують у липні.
фото: ілюстративне з відкритих джерел

фото: ілюстративне з відкритих джерел

У Львові на вул. Новознесенській розпочали роботу із прокладання каналізаційного колектора. На сьогодні уже побудували 1200 погонних метрів нової каналізаційної мережі. Про це повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

До цієї мережі зможуть підключитися понад 100 нових абонентів, які проживають на вул. Новознесенській та мешканці прилеглих вулиць.

Читайте також: У Львові майже на два місяці перекрили частини вулиць Східної і Квітової

Роботи виконує підрядник «Житлобудінвест» на замовлення «Львівводоканалу». Завершити роботу планують у липні.

Нагадаємо, у вересні 2013 року у Львові було 114 неканалізованих вулиць. Понад трьох тисяч будинків і 14 тисяч мешканців не були під’єднані до мережі. Станом на 2020 рік понад 70 вулиць міста залишалисянеканалізованими. Для того, аби прокласти там каналізаційні мережі, потрібно 450 млн грн. Найбільше неканалізованих вулиць у Шевченківському райні міста – 29 та у Личаківському – 27. У Залізничному районі є 9 неканалізованих вулиць, у Франківському – 8, Сихівському – 5, у Галицькому – 2.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!