У Львові ловитимуть нетверезих водіїв. Як долучитись

3237 0
Зазвичай під час одного рейду активісти ловлять не менше 3-4 нетверезих водіїв.

Активісти організації «Пітбуль Львів» разом з іншими громадськими організаціями, спільно з патрульною поліцією Львівської області ловитимуть нетверезих водіїв Львова. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів координатор «Пітбуль Львів» Маркіян Кравченко.

Завтра, 15 червня, о 22:30 активісти збираються на паркінгу ТРЦ King Cross Leopolis та вирушають на рейд вулицями Львова. До рейду можуть долучитись усі охочі. Для цього потрібно мати автомобіль, напарників та мобільний телефон з інтернет-зв’язком.

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

«Ми очікуємо не менше 10 патрулів. Зазвичай з одного нічного рейду наші патрулі ловлять не менше 3-4 нетверезих водіїв», – розповів Маркіян Кравченко.

Зазначимо, що «Пітбуль» став одним із переможців у другій хвилі фінансування проектів Інноваційним Фондом взаємодії поліції з громадою Police Training Assistance Project (PTAP). 

Читайте також: Нічні пси. Репортаж з полювання на водіїв-пияків у Львові

Учасники Всеукраїнського проекту «Пітбуль», який діє у 8 містах України, вже понад рік виявляють нетверезих водіїв і передають їх у руки поліції, дбаючи про безпеку учасників дорожнього руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!