У Львові маршрутки масово не виїхали на рейси

13591 0
На лінії залишилося менше третини із 608 автобусів. Частина громадського автотранспорту скупчилася на кінцевих зупинках.

На автобусні маршрути у Львові сьогодні зранку вийшли 212 автобусів із 608, повідомив Tvoemisto.tv керівник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

«Станом на 9-10 годину вийшли на маршрути 212 автобусів», – розповів він. За даними Товстиги, ще 52 маршрутки перебували на території АТП, а 26 – поза межами маршрутів.

Очільник ГО «За якісний транспорт» зазначив, що на 12-у годину кількість транспорту ще зменшилася, однак він не зміг сказати на скільки.

Також Святослав Товстига розповів, що на деяких маршрутах не було жодного автобуса, а на інших - по 10-20 маршруток скупчувалися на кінцевій і нікуди не їхали.

Очікування водіїв можуть бути викликані великим перекриттям доріг у місті через проведення півмарафону.

У соцмережах львів’яни скаржаться на те, що транспорту взагалі немає, а на вулицях, прилеглих до маршруту пробігу створюються великі затори. Особливо це стосується центру міста.

«Такого плану марафони повинні бути організовані і продумані, щоб було зручно всім! Так вони попередили, що буде марафон. Але.... яким чином я маю добиратися до роботи, коли ні трамваї, ні тролейбуси не ходять, Авто взагалі не пропускають і шалені пробки», – написала в соцмережі Христина Войнова.

«Старе місто повністю заблоковане заради якогось марафону. Не знаю скільки виборців мера біжить але серед водіїв і не лише їх сьогодні різко поменшає», -- написав на своїй сторінці в ФБ історик Ігор Лильо.

Нагадаємо, у зв’язку із проведенням півмарафону, сьогодні у Львові до 14.30 перекривали десятки вулиць в різних районах міста.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!