У Львові мають демонтувати дві тимчасові споруди, одну – неподалік цирку

4848 0
Підприємці мають демонтувати споруди протягом місяця.
Фото: google maps / вул. Виговського, 69

Фото: google maps / вул. Виговського, 69

Виконавчий комітет Львівської міськради в п’ятницю, 10 лютого, прийняв рішення про демонтаж ще двох тимчасових споруд – на вул. Городоцькій, 85 та Виговського, 69. 

Так, на вул. Городоцькій, неподалік цирку, приватне підприємство «Плюс-Плюс» має здійснити демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди у добровільному порядку протягом 30 днів. 

Підприємець, що на вулиці Виговського, протягом 30 днів має також демонтувати самовільно встановлену тимчасову споруду (павільйон) для здійснення підприємницької діяльності.

Читайте також: На площі Двірцевій у Львові демонтують незаконну споруду

Нагадаємо, у Львові демонтували чотири МАФи. Зокрема йдеться про тимчасову споруду на вул. Сахарова та ще три – на вул. Сухомлинського в смт Брюховичі. На вул. Сахарова, 31 вдалося демонтувати кіоск «Даша», рішення про знесення якого виконком прийняв ще у серпні минулого року. Іще дві тимчасові споруди на вулиці Сухомлинського, 2 та 2а в смт Брюховичі також демонтували внаслідок ріщення виконавчого комітету ЛМР. Більше тут.

Фото: google maps

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!