У Львові хочуть облаштувати молодіжний артпростір

1606 0
Планують створити багатофункціональний простір і об'єднати з ним кампуси «Львівської політехніки» в єдину екосистему
Фото: Lviv.com

Фото: Lviv.com

Студенти кафеди містобудування «Львівської політехніки»  разом із компанією Replus bureau працюють над розбудовою проєкту артпростору, який об’єднає окремі локації кампусу. Про це повідомили в університеті. 

Артпростір буде розташований між навчальними корпусами від вулиці Степана Бандери до скверу Святого Юри.

Місія проєкту полягає в тому, щоб об’єднати всі кампуси в єдину креативну екосистему. Для його реалізації залучать викладачів, студентів та представників бізнесу.

Зараз проєкт на етапі розробки й триває соціальне опитування про те, що саме студенти та мешканці міста хочуть бачити на цій території. Крім того, фахівці складають технічне завдання і збирають вихідні дані. 

Читайте також: У Львові може з’явитися багатофункціональний мистецький простір

Головним реалізатором проєкту та архітектором є Дмитро Сорокевич. Зараз працюють над проєктуванням простору, у якому планують втілити студентські ідеї шляхом проведення конкурсу на найкращу роботу.

«Хочемо допомогти рідному ЗВО розвинути цю територію, зібрати докупи всі дані в одну модель, закумулювати наші зусилля в правильну концепцію та подати для обговорення», – каже Дмитро Сорокевич.

З деталями проєкту можна ознайомитися за посиланням. Взяти участь в опитуванні можна тут

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!