Львів'яни об'єднуються, щоб дивитись вистави найкращих театрів світу

4038 0
Для того, аби TheatreHD прийшов у Львів, організатори хочуть побачити зацікавлення серед містян.
фото: britishcouncil.org.ua

фото: britishcouncil.org.ua

TheatreHD – це трансляції на екранах кінотеатрів найвідоміших вистав з кращих театрів світу: Королівський Національний театр (Лондон), театр «Алмейда» (Лондон), Шекспірівський театр «Глобус» (Лондон), Королівська Шекспіра компанія (Стратфорд-на-Ейвоні), метрополітен Опера (Нью-Йорк) та інші. Проект втілюють у більше, ніж в 50 містах.

Але щоб для того, аби залучити до проекту нові міста, організатори мають переконатися у зацікавленні проектом серед мешканців міста. «Як правило, кінотеатри хочуть побачити глядацький інтерес, перш ніж підключитися до проекту TheatreHD», – резюмують вони.

Наразі у Львові вже створили спільноту і шукають однодумців. «Я написала організаторам проекту листа кілька днів тому і пообіцяла зробити все, що вони скажуть. Після цього вони на сайті поширили інформацію про те, що робити, щоб вистави прийшли у Львів і у інші міста. А саме: створити сторінку (це я це вже зробила), долучити до неї якогомога більше людей (роблю) і якщо буде зацікавлення, то вони будуть вести перемовини з кінотеатрами», – розповіла Tvoemisto.tv активістка і прихильниця TheatreHD Natalya Bobyak.

Для того, аби підтримати ідею показу вистав у Львові, потрібно насамперед вступити до спільноти «TheatreHD у Львові». Із повним переліком вистав, як можуть бути доступні і для львів’ян, можна ознайомитися за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!