У Львові можуть знести ще три незаконні самобуди

6391 3
Виконавча служба встигла знести лише один самобуд у Львові.
ілюстративне фото: galagov.tv

ілюстративне фото: galagov.tv

Рішення щодо знесення трьох незаконних новобудов у Львові набрали законної сили. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Читайте також: Де у Львові не радять купувати житло. Мапа незаконних забудов

Ідеться про одноповерхову будівлю на вул. Балтійській, 20, самобуд на Уманській, 4 та приведення до попереднього стану будівлі на місці самочинного будівництва на вул. Шевченка, 327.

Забудовник на вул. Балтійській, 20 не отримав містобудівні умови і обмеження, документи на право землекористування, не затвердив проект та не отримав дозвіл на будівельні роботи. Тож ухвалив знести цей будинок.

Забудовник ЖК «Престиж Умань» на вул. Уманська, 4 також не отримав містобудівні умови та обмеження, не розробив проект та не отримав документи, що надають право виконувати роботи. Суд також ухвалив знести цей будинок.

На вул. Шевченка, 327 на території колишнього заводу «Львівхімсільмаш» у 2016 році мала запрацювати сортувальна станція, яку збиралось облаштувати ТОВ «Захід Ресурс Плюс». Утім мешканці Рясного вийшли на протести, аби не допустити по-сусідству нагромадження сміття.

Водночас міська ДАБІ неодноразово перевіряла будівництво об’єкта і у 2017 році виявила низку порушень містобудівного законодавства та документації, після чого звернулася до суду. Ще на початку січня цього року суд повністю задовольнив вимоги ДАБІ та зобов’язав ТОВ «Захід Ресурс Плюс» привести будівлю до попереднього стані.

Читайте також: Власник будинку на Варшавській у Львові, що мали знести, встиг оформити право власності на квартири

Нагадаємо, у квітні на Личаківській, 259 вперше в Україні знесли незаконну багатоповерхівку. Також Львівський окружний адміністративний суд зобов’язав знести вісім надбудованих поверхів «Форест-Хілл» на вул. На Нивах, однак забудовник уже подав апеляцію.


Читайте також:
25 Серпня, 2019 09:13
666 ... поправте заголовок -- " .. У Львові НЕ можуть ........" ... Слава Україні ! ...
24 Серпня, 2019 03:23
Анти зАдовий Не смішіть людей, скільки незаконних забудов відбулося/відбувається на Святих місцях, ЛИЦЕМІРИ!
23 Серпня, 2019 23:46
Будівельник «Незаконні» це які? Ті шо не поділилися з Андрієм «Долею»?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!