Політична реклама

У Львові можуть з'явитися наліпки «Тут продають російські товари»

1062 1
«Тут нема російських товарів. Бойкот агресору!» – такі наліпки можна побачити у деяких львівських магазинах. Як розповів «Погляду» один з координаторів ініціативи Олег Радик, це наступний крок після того, як активісти виготовили 100 тисяч флаєрів із закликом бойкотувати російські товари. Наразі наліпок зробили 200. Уже першого дня акції їх зголосилися розмістити у себе 5 магазинів.

«Ми нікого не примушуємо. Маленькі магазини самі відмовляються від російських товарів. Думаю, замовлень на наліпки буде більше, коли продадуть залишки. Не викидати ж їм, наприклад, каву чи інший товар», – розповів координатор Економічної бойкотної ініціативи Олег Радик. 
 
За його словами, наклеюють наліпки у магазинах самі підприємці там, де їм зручно. А охочих їх отримати Олег Радик закликає телефонувати до нього за номером 096 22 22 525, повідомляє Новий погляд
 
Крім цього, як повідомив координатор ініціативи, зараз обговорюється ідея позначити і ті магазини, які не відмовлятимуться торгувати товарами окупанта. Відповідно, це можуть бути наліпки: «Тут продають російські товари».
13 Квітня, 2014 13:43
тарас умники,в первую очередь откажитесь от вонючего газа
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!