На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

42758 0
Новий торговий центр з’явиться поряд із житловим комплексом «Авалон».
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Між проспектом Чорновола та вул. Замарстинівською у Львові побудують торговий центр. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав сьогодні, 6 липня, виконавчий комітет ЛМР.

Торговий центр з’явиться перед житловим комплексом «Авалон» із боку проспекту Чорновола. Висота будівлі становитиме 13 метрів, а максимальний відсоток забудови – 58%. Загальна площа ділянки 1,75 га. Будівництво передбачає знесення наявних заводських споруд.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

Замовником будівництва є ТзОВ «Джамбо Маркет» та ТзОВ «Експерт-Інвест». Згідно з даними Youcontrol, обидві компанії пов’язані з Олександром Фтоміним, який є співвласником компаній групи «Авалон», що займається будівництвом низки житлових комплексів у Львові, зокрема першого хмарочосу на Сихові.

Згідно з візуалізацією, левову частку торгового центру займатиме відома французька мережа супермаркетів «Ашан».

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!