У Львові на хабарі затримали чиновницю міської ради

9074 1
Хабарники отримали 300 доларів та 2 тис. грн за сприяння у прискоренні процедури державної реєстрації права власності на земельну ділянку.
Фото: Нацполіція Львівщини

Фото: Нацполіція Львівщини

У Львові на хабарі 300 доларів та 2 тис. грн затримали чиновницю Львівської міської ради. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Читайте також: У Львові з підозрою у хабарництві затримали чиновника міськради

Заступниця керівника одного з відділів ЛМР разом із посередником-адвокатом організували корупційну схему та отримували хабарі за сприяння у державній реєстрації прав власності на нерухоме майно.

Хабарників затримали ще 13 серпня безпосередньо під час отримання грошей за прискорення процедури оформлення земельної ділянки.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). За це обвинуваченим загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Львові на хабарі зтримали керівника та юриста проектної організації

За інформацією видання Zaxid.net, на хабарі затримали 40-річну Ілону Мельник, яка є заступницею керівника відділу реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень управління державної реєстрації юридичного департаменту ЛМР. 

Водночас у міськраді підтвердили факт затримання їхньої чиновниці, втім її ім’я не назвали.


Читайте також:
16 Серпня, 2019 11:05
Володимир Який встид! Що тепер про Льівів будуть думати...
От в Києві затримали з мільйоном долярів хабаря.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!