У Львові на вул. Лисенка встановили нові дорожні знаки

6064 0
25 травня комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення змінити схему організації руху на вул. Лисенка. З відповідною пропозицією виступили управління транспорту та зв’язку ЛМР і ЛКП «Львівавтодор».
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Як повідомили в ефірі радіо «Львівська хвиля» на вул. Лисенка сьогодні, 7 червня, уже встановили нові  знаки, що свідчать про реорганізацію дорожнього руху.

Так, на відрізку вулиці Лисенка від перехрестя з вулицею Миклухо-Маклая Гуцульською рух транспорту буде одностороннім тільки в напрямку вулиці Личаківської. Об’їзд цього відрізка з вулиці Лисенка буде по вулицях Миклухо-Маклая і по Гуцульській, по трикутнику.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, це дасть змогу уникнути заторів, які на сьогодні виникають періодично на цьому відрізку.

Додатково ставимо знак «Стоянка заборонена» на перехресті вулиць Гуцульська-Лисенка. Сподіваємося, що рух транспорту на цьому відрізку покращиться», – сказав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Зображення: zaxid.net

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше, за інформацією Галицької районної адміністрації, відповідні дорожні знаки вони мають встановити до 8 липня. Після чого рішення про зміну організації дорожнього руху набере чинності.

Читайте також: У Львові для проїзду закрили одне з перехресть. Схема

Нагадаємо, 1 червня, у Львові на вулиці Городоцькій, 166, розпочинаються аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!