У Львові не буде супермаркетів екс-регіонала Новинського

5872 0
Донецька торгова мережа «Амстор», яка належить «Смарт-холдингу» мільярдера, екс-члена фракції Партії регіонів у парламенті Вадима Новинського, не виходитиме на львівський ринок, як це планувалось раніше.
Фото: mediaport.ua

Фото: mediaport.ua

У Львові мали відкрити одразу два магазини «Амстор» – у щойно збудованому ТЦ «УніЦентр» на вул. Володимира Великого та у ТРЦ «Форум Львів», що будується в центрі міста. Але плани змінились, пише ZAXID.NET.

Планувалось, що супермаркети «Амстор» мали працювати у ТРЦ «Форум Львів» та ТЦ «Уніцентр».

В інвестиційно-девелоперській компанії «Cascade», чиїм проектом є будівництво торгового центру «Уніцентр» на вулиці Володимира Великого, 58 у Львові, стверджують, що супермаркету «Амстор» у них не буде.

«Було підписано попередній договір. Однак потім почалась неприємна ситуація в країні. Відмовились від цих домовленостей. Зокрема, «Амстор» не спроможний реалізувати їх в силу фінансових обставин. І з політичних мотивів у тому числі», – розповіла виданню директор департаменту розвитку і реалізації «Cascade» Тетяна Копилець.

За її словами, наразі проводиться тендер із визначення супермаркету, який працюватиме в торговому центрі. «Участь в конкурсі беруть три всеукраїнські та одна львівська мережа», - повідомила Тетяна Копилець. У компанії сподіваються, що переможця визначать на початку листопада, і магазин запрацює до дня Св. Миколая.

У ТОВ «Галерея-Центр» також запевнили, що «Амстор» не буде розміщений у «Форум-Львів». Водночас в офісі «Амстору» коментарів не вдалось отримати, оскільки їх PR-відділ було розформовано.

Зазначимо, раніше керівник Економічного бойкоту Олег Радик разом з активістами організовували бойкотні акції під стінами майбутнього супермаркету «Амстор» у Львові.

Мережа «Амстор» налічує майже 30 магазинів (Київ, Дніпропетровськ, Макіївка, Маріуполь, Краматорськ, Донецьк і т.д.).

Уродженець Росії Вадим Новинський є бізнес-партнером мільярдера Ріната Ахметова. У 2014 році Forbes оцінив статки Новинського у $1,4 млрд (у рейтингу найбагатших людей він посідає п’яту позицію).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!