У Львові не буде святкових шкільних лінійок на Перше вересня

18422 0
Маски треба буде носити між уроками.
Фото: Ольга Гуцол

Фото: Ольга Гуцол

1-ше вересня у Львові пройде у звичному режимі, але без шкільних лінійок. Про це повідомила керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик.

«Все буде нетрадиційно й креативно. Епідситуація у Львові дозволяє відкрити заклади середньої освіти, тож ми готуємось до початку нового навчального року. Наразі невідомо, яка ситуація буде надалі, тож ми вчимо вчителів, щоб вони могли продовжувати працювати дистанційно», – зазначила Зоряна Довганик.

Читайте також: Важливо дивитись в очі. Як карантин змусив львівських вчителів йти в онлайн

Маски діти і вчителі носитимуть лише між уроками. Натомість під час навчання маски не будуть обов’язковими.

У школах проводитимуть температурний скринінг педагогічних працівників та опитування дітей щодо стану їхнього здоров’я.

Посадовиця пояснила, що наразі про поділ класів на групи не йдеться, однак у разі погіршення ситуації у Львові, школи готові й до такого сценарію.

«Будемо думати, яким чином розділити клас на 2 групи та проводити навчання змішано: 1 група в одному класі, а інша – дистанційно, або ж почергово», – сказала Зоряна Довганик.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!