До дня народження Шептицького площу Св. Юра реконструюють лише частково

3316 0
Площу перед собором Святого Юра готують до відкриття пам’ятника Митрополитові Шептицькому. Це станеться вже за кілька днів, у середу, 29 липня.

Зараз перед храмом триває завершальний етап робіт, мостять та оздоблюють постамент для самого пам’ятника, монтують освітлення. Сам монумент встановлять у суботу, 25 липня. Усі комунікації, які пролягають через цю територію, також замінили.

Читайте також: Львів’ян кличуть вшанувати митрополита Шептицького. Програма

Іншу частину площі, що розташована ближче до «Львівської політехніки», не встигають закінчити до дня народження Митрополита, адже активісти, міська влада та церква досі шукають компромісу. «В ідеалі я думаю, якщо нам дадуть можливість проводити роботи в сквері, то до місяця часу ми би це все виконали», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Джерело: канал 24


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!