У Львові нетверезий таксист без водійських прав в'їхав у зупинку громадського транспорту

7258 0
Ніхто не постраждав, а сам водій утік з місця аварії.
фото: Катерина Радковець

фото: Катерина Радковець

Сьогодні вночі, 17 лютого, приблизно о 1:00 нетверезий водію в'їхав у зупинку громадського транспорту на вулиці Кавалерідзе. Про це повідомляє Патрульна поліція ЛЬвівщини.

На місці події був нетверезий 27-річний водій, який заперечував свою причетність до аварії. Проте знайшлися свідки, які бачили чоловіка, коли він щось купував у кіоску, йшов хитаючись, потім сів за кермо та в'їхав у зупинку.

«Очевидець швидко підбіг на місце аварії і побачив згаданого чоловіка. Зі слів свідка, він крикнув, що йому ніхто нічого не зробить і почав втікати. Однак, громадяни почали наздоганяти його та викликали поліцію. Колеги його затримали», — розповіла патрульна Катерина Головчук.

Читайте також: П'яна справа. Що заважає судити нетверезих водіїв швидко і справедливо

Від перевірки на пристрої драгер і в медзакладі чоловік відмовився. У серпні 2015 року чоловіка вже притягали до відповідальності за керування в нетверезому стані. Тоді він відбувся штрафом. Посвідчення водія у нього як тоді, так і зараз не було — за словами полійцейських, він його навіть не отримував. Цього разу на чоловіка склали протоколи: за скоєну ДТП та за керування в нетверезому стані. Також винесли постанову за відсутність документів.

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкінці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» — говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!