У Львові обговорять реформу децентралізації. Де подивитися

1835 1
Гостями в студії інтернет-телебачення «Твоє місто» стануть експерти Тарас Баранецький та Василь Абаімов.
ілюстративне фото: 4studio.com.ua

ілюстративне фото: 4studio.com.ua

Завтра, 8 серпня, о 12:00 у студії медіа-хабу «Твоє місто» відбудеться ток-шоу «Наші реформи», під час якого обговорюватимуть реформу децентралізації.

Учасниками ток-шоу будуть радник з питань децентралізації Львівського Центру розвитку місцевого самоврядування Тарас Баранецький та виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов.

Читайте також: П’ять районів замість 20. Як планують поділити Львівщину

Трансляцію ток-шоу можна переглянути наживо на сайті Tvoemisto.tv, Фейсбук-сторінці медіа-хабу, а також YouTube-каналі. Початок трансляції — орієнтовно о 12:00.

Свої запитання та коментарі по темі можна залишати на нашій Фейсбук-сторінці під цим анонсом, під анонсом на сайті або під час самої трансляції.


Читайте також:
7 Серпня, 2019 13:07
666 ... чи бажатимуть добра Україні поляк і росіянин ? ... як "зміцніла" Україна по проведенню реХворм петром підрошенком ? ... наплодити сильне боярство ... це ж яким "розумним" царем-князем-президентом тре бути ? ... і взагалі -- чого це замість працювати , українські(?) п"патрійоти" заводять нас все далі в отой "ліс" , де крім реХворм нема нічого ? ... ні Криму , ні Донбасу , а якщо й далі підемо , то й НАШОЇ України ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!