У Львові облаштують сквер пам’яті Героїв України. Візуалізація

1582 0
Наразі там висадили частину дерев – клен татарський, багряник японський.
Фото: ФБ Любомира Зубача

Фото: ФБ Любомира Зубача

На Сихові у Львові облаштують сквер пам’яті Героїв України. Сьогодні, 21 березня, там висадили перші дерева. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Сквер пам'яті Героїв України створили на вулиці К. Трильовського, на своєрідному трикутнику між школою № 1, будинками та церквою. Мета такої ініціативи – шанувати Героїв, що загинули за свободу України.

«Наразі тут висадили частину дерев – клен татарський, багряник японський. Ще мають досадити сосни, багаторічники – просо, рудбекію променисту, а також кизильник. Коли простір дороблять, має бути дуже атмосферно. Власне на фото – попередня візуалізація», – зазначив Любомир Зубач. 

Ідея створення громадського простору належить громадським організаціям, які піклуються про українських військових. З насадженнями та візуалізацією допомогли львівські садівники Володимир Гулей і Оксана Софіянчук.

Читайте також: «Сихів уже біля Сокільників, місту потрібна стратегія розвитку», – львівський забудовник

Нагадаємо, що 1 березня, на вул. Кавалерідзе, 15 у Львові відкрили спортивний комплекс «Мандаринка». Наразі він функціонує як спортивна зала на базі школи №95. Там є повноцінний волейбольний майданчик всередині, а на теплу пору року планується розмістити ще один ззовні.

Фото Любомира Зубача/Фейсбук

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!