У Львові обмежили виступи вуличних музикантів. Деталі

5463 0
У міській раді визначили дозволені для виступів місця та час, а також технічні умови.
фото: visitlviv.net

фото: visitlviv.net

30 березня виконком міської ради затвердив концепцію організації вуличних виступів у громадських місцях Львова. У документі визначаються дозволені для виступів місця, час доби, а також музичні інструменти.

Для виступів вуличні музиканти повинні надіслати на ім’я міського голови через ЦНАП відповідне звернення та отримати на нього письмову відповідь. У зверненні зазначаються:

  • місце, час і дата проведення виступу;
  • запланований репертуар;
  • опис та перелік обладнання, яке буде використовуватися.

Заборонено перекривати проїжджу частину, автомобільні дороги, тротуари та узбіччя, а також доступ до громадських і приватних будівель. Вуличні музиканти повинні дотримуватися санітарних норм допустимого шуму відповідно до Положення про акустичний режим у Львові. Використання звукопідсилювальної техніки та додаткових сценічних конструкцій заборонено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!