У Львові оголосили конкурс ідей для громадського простору на Сихові

2250 0
Переможець конкурсу отримає 70 тисяч гривень і контракт із містом.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

У Львові оголосили про відкриття архітектурного конкурсу на облаштування громадського простору на Сихові. Він має з’явитися на центральній площі скверу перед Культурно-освітнім центром імені Довженка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Основними завданнями конкурсу є пошук унікальної, архітектурної, урбаністичної та дизайнерської ідеї громадського простору. Майбутній центр громадсько-культурного життя сихівчан має задовільнити наявні потреби громади. Конкурсанти мають комплексно підійти до вирішення задачі та зберегти багатофункціональність простору без навантаження на міський простір.

Читайте також: На вулиці Гашека у Львові олаштують громадський простір. Візуалізація

Реєстрація учасників триватиме до 30 березня, до 16 квітня вони подаватимуть конкурсні проекти, після чого впродовж 23-25 квітня журі підіб’є підсумки конкурсу. Найкращі роботи будуть нагороджені преміями, переможець конкурсу отримає 70 тисяч гривень і контракт із містом. Членами журі стануть керівник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський, урбаніст Штефан Габі, представниця громади Сихова Уляна Федорович та інші.

Читайте також: Сади на дахах і тролейбус до «Кінг Кроссу». Що будуватимуть на Сихові

Усіх охочі взяти участь в конкурсі мають пройти реєстрацію. За деталями просять звертатися до Мар’яни Кардаш за номером телефона +38 (067) 374 2008 чи адресою [email protected].

Нгадаємо, раніше організатори заявляли, що перший поверх кінотеатру та громадський простір біля нього мають бути охоплені одним архітектурним рішенням, тож рішення про повторне оголощення конкурсу на проект громадського простору на Сихові затвердили на засіданні виконавчого комітету у січні цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!