У Львові оголосили конкурс на найкращий балкон, підвіконня чи літній майданчик. Умови

3455 0
Конкурс триватиме до 3 травня.
фото: Lviv.com

фото: Lviv.com

Львівська міська рада оголосила конкурс на найкращий балкон, підвіконня чи літній майданчик, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Пропонуємо львів’янам обрати найкрасивіше прибраний квітами балкон, підвіконня чи літній майданчик. Конкурс ми оголосили вчора і триватиме він до 3 травня включно, де львів’яни матимуть можливість обрати найкращу пропозицію», – зазначає в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

За його словами, відбір здійснюватиметься у два етапи:

  1. У фейсбук групі Гарячої лінії міста Львова львів’яни можуть запропонувати той чи інший приклад до перемоги – майданчик, балкон чи підвіконня;
  2. Буде створена комісія з фахівців при районних адміністраціях для вибору найкрасивіше прибраного вказаного в конкурсі варіанту.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно:

  • У коментарях до допису на Facebook-сторінці «Гарячої лінії міста» вказати адресу будинку із красиво оформленим балконом чи підвіконням або літній майданчик (назву закладу або адресу), які, на ваш погляд, слід відзначити.
  • Додайти також фото, щоб інші учасники конкурсу могли оцінити ваш вибір.
  • Свій голос можна віддати також за вже запропонованих учасників, поставивши лайк під одним із коментарів.

Переможців буде визначено в трьох номінаціях: за найкраще оформлений балкон, майданчик та підвіконня. Нагородження відбудеться 5 травня на День міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!