У Львові оголосили конкурс перевізників на міських автобусних маршрутах

2209 2
Сьогодні, 5-го січня, управління транспорту офіційно оголосило конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Взяти участь зможуть фізичні та юридичні особи. До визначення нових перевізників, зі старими продовжили угоди.
Фото: busphoto

Фото: busphoto

31 грудня завершилися угоди з перевізниками по 46 маршрутах: 16 маршрутів АТП-1 і по 10 маршрутів АТП-14630, «Фіакр» та «Міра і К». Повний перелік можна знайти ТУТ. Із січня управління транспорту стало юридичною особою, тому всі документи підписуватиме начальник управління транспорту як організатор перевезень в місті.

Конкурс триватиме близько 1,5 місяця. «Один місяць дається на подачу документів претендентам і два тижні – на опрацювання документів і звернення в державні органи, які, відповідно до чинного господарства, контролюють цей процес. Якщо 5 січня буде оголошено конкурс, то в кінці лютого він буде проведений», - пояснив  начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Читайте також: Львів отримає 55 нових автобусів "Електрон" упродовж трьох місяців

До претендентів висувають такі вимоги:

- на кожному маршруті не менше одного автобуса пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;

- наявність у перевізника GPS-системи, встановленої на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусних маршрутах загального користування, з обов’язковим технічним забезпеченням передачі даних в центр керування руху;

- сплатити за участь у конкурсі 5 100 гривень за кожен об’єкт конкурсу.

Інтервал руху, початок та закінчення роботи на маршруті визначатимуть паспортом маршруту.

Подати документи необхідно в управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради (вул. Сахарова, 2) до 15:00 3-го лютого 2017 року. Тут же можна й отримати усі бланки до заповнення.

Читайте також: У Львові 7 автобусів змінять маршрути. Схеми руху

Контакти відомства: тел.: (032) 261 55 66, факс: 261 57 67, e-mail: [email protected]. Графік роботи: пн. – чт. – з 09:00 год. до 18:00 год., пт. – з 09:00 год. до 17:00 год., (субота, неділя – вихідний).

Конкурс відбудеться 20 лютого 2017 року о 15:00 год. за адресою: м. Львів, пл Ринок, 1, каб. 341.

Нагадаємо, до укладення угод з новими перевізниками, зі старими контракти продовжили до березня 2017-го року. Тимчасові угоди уклали 23-го грудня, щоб уникнути транспортного колапсу у Львові.

Опублікувала Людмила Рубцова

11 Січня, 2017 10:06
Оксана Перед тим, як підписувати нові угоди зробіть моніторинг роботи перевізника за попередній період. Не приведи Господь дозволити таким компаніям, які керують наприклад маршрутом #35, працювати і надалі. Це просто жах. В будні дні чекаєш по годині, у суботу одна-дві машини, а у неділю і того немає.
5 Січня, 2017 15:02
Львів'янин Ось вам і ефективність роботи управління - конкурс оголосили лише в січні, хоча ж давно знали що договори з старими перевізниками лише до кінця року... Бардак ((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!