У Львові оголосили про збір коштів через гостру потребу кисневих концентраторів

2530 0
Основне лікування пацієнти з Сovid-19 пройшли в медзакладах, але виписати їх не можуть, поки ті є кисневозалежними.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові оголосили про збір коштів для закупівлі кисневих концентраторів, які потрібні кисневозалежним людям, що хворіють на коронавірус. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила волонтерка, керівниця благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.

«Маємо катастрофічну ситуацію: у нас вже утворилася черга хворих на Covid-19, які не можуть виписатися з лікарні, бо є кисневозалежними. Удома їм потрібні кисневі концентратори», – каже вона.

Читайте також: «Один хворий заражає щонайменше двох у день». Львівський лікар – про поширення Covid-19

Основне лікування, за словами волонтерки, пацієнти в медзакладах вже пройшли, але виписати їх не можуть. Таким чином не звільняються місця в лікарнях для тих, хто потребує.

Реквізити на придбання кисневих концентраторів:

UA733052990000026007011001168 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901 БФ «Крила надії»

Кошти можна надіслати за посиланням (призначення платежу «Дихай Живи»)

Читайте також: Їм потрібен кисень. Майже усі госпіталізовані в інфекційній лікарні кисневозалежні 

Нагадаємо, що у соціальних мережах поширюють та жваво обговорюють фото, як у лікарнях Львова хворих на Covid-19 уже кладуть просто в коридорах. Йшлося про Львівську клінічну лікарню швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука. Тvoemisto.tv з'ясувало, яка ситуація склалася із хворими, детальніше читайте у матеріалі.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!