У Львові опечатують приміщення державних лотерей. Фото

5130 2
Поліція просить львів’ян повідомляти про можливий нелегальний гральний бізнес.
Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

У Львові після доручення прем’єр-міністра Олексія Гончарука працівники ГУ Нацполіції у Львівській області опечатують приміщення, де під виглядом державних лотерей можуть бути салони гральних автоматів. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Поліція має перевірити діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А Державна фіскальна служба України має організувати перевірки ліцензій всіх так званих «державних лотерей».

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Водночас ГУ Нацполіції у Львівській області закликає львів’ян повідомляти про заклади, де незаконно діє гральний бізнес. Зголошуватися можна на оперативну лінію 102 або у будь-який інший зручний спосіб. У поліції додають, що правоохоронці реагуватимуть на такі повідомлення негайно.

Додамо, торік юридичне управління ЛМР зверталось в поліцію з тим, аби перевірити 179 закладів, де під виглядом державної лотереї діє нелегальний гральний бізнес. Керівниця управління Гелена Пайонкевич тоді говорила, що приміщення можуть мати вивіску державної лотереї і справді продавати квитки, але водночас там розміщені заборонені гральні автомати.

Тоді в Управлінні захисту економіки ГУ Нацполіції Львівщини сказали, що порушень під час перевірок не виявили.

Читайте також: Зеленський пообіцяв легалізувати в Україні казино

Правоохоронці повідомили, що загалом у Львові є 202 розповсюджувачі лотерей «Українська національна лотерея»: «Золотий кубок» – 47, «Космолот» – 42, «Лото Платинум» – 45, «Парі матч» – 5, «База бет» – 4, «Фаворит спорт» – 25, ТОТО «Фортунаlive» – 34. Також є 37 розповсюджувачів від ТзОВ «М.С.Л.»: «Лото маркет» – 25, «Лото золото» – 6, «Спортліга» – 6.


Читайте також:
21 Грудня, 2019 10:50
666 ... " .. Вот и мы дальше пойдём другим путём .. Будем вырывать духовные корни , опошлять и уничтожать главные основы народной нравственности .. Мы будем браться за людей с детских , юношеских лет , будем всегда главную ставку делать на молодёжь , станем разлагать ,развращать , растлевать её .. Мы сделаем из неё циников , пошляков , космополитов ! .. Мы их воспитаем ! .." ... І збулось таки оте "пророцтво" Лахновського ...
21 Грудня, 2019 10:33
666 ... дети разных народов ,
мы мечтой о "джек-поте" живём..
в эти странные гОды
только в нём наше счастье найдём...
... если "песню" распевает молодёжь ,
лотерею не задушищь , не убьёшь !!!...
... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!