У Львові опрацювали 25% бюлетенів

2250 0
Підрахунок планують завершити до завтрашнього дня.

Станом на 10.15 годину ранку у Львові загалом опрацювали 25% виборчих бюлетенів. Про це під час стріму Тvoemisto.tv зазначив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.

За його словами, порушень, які б вплинули на хід голосування, не зафіксували.

«У тих бюлетенях і підрахунках, де виявляють помилки, відправляють на уточнення. Проте, порушень, які б вплинули на хід голосування, не зафіксували. Маю надію, що до завтра підрахунок завершимо», – каже Ігор Сліпецький.

Разом з тим, на Арені Львів, де розміщена Львівська міська виборча комісія і куди представники виборчих дільниць з різних районів Львова та області звозять виборчі бюлетені, спостерігалась черга. 

  

Нагадаємо, що загальна явка виборців по місту в середньому становила 38,6%, тобто проголосувало 221 797 осіб. По всій країні – орієнтовно 37%. Цей показник майже на 10% менший за явку на місцевих виборах 2015 року, яка становила 46,6%.

За даними екзит-полу агенції Fama, за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%. Водночас, за даними екзит-полу студії Шустера, Садового підтримали 41,12% виборців, а Олега Синютку – 27.38%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!